Харчуємося з користю

Харчуємося з користю

1

Режим харчування учнів мистецького ліцею тісно пов’язаний із режимом дня. Учні харчуються відповідно до затвердженого графіку харчування. Велике значення надається організації раціонального, збалансованого харчування. Сьогодні учні смакували відвареною квасолею, салатом з томатів та маренованої цибулі, а також лінивими варениками із сметанним соусом. Хочеться зауважити, що варена квасоля багата на вітамін B1. Цей вітамін сприяє здоровим когнітивним функціям — покращує памʼять та підвищує концентрацію уваги. Марганець і кальцій у квасолі зміцнюють кістки та допомагають запобігти остеопорозу. Фолієва кислота підтримує здоровʼя кісток та суглобів, що знижує ризик переломів.